Ridejakker

JUST SEARCH
GENDER
COLORS
SIZE
Select size

Rideveste og ridejakker til børn

Har dit barn brug for en ridejakke eller en ridevest, der kan bruges i alt slags vejr? Så er det her på siden, du finder dem. Det, som både vores ridejakker og rideveste har til fælles, er, at kvaliteten er i top, ligesom de både er vandafvisende og vindtætte. Vores ridejakker er f.eks. fremstillet af holdbart softshell-stof, som er vandafvisende og derfor godt egnet til regnvejr. Softshell-stoffet tillader huden at ånde, hvorfor ridejakkerne er dejlige komfortable at have på under rideture.  Se vores sortiment af børneridejakker her.

 

Vores ridevest Mischa jr. til børn er foret med bæredygtigt dunfyld, der dels føles let, men som samtidig holder børn dejligt varme. Den egner sig perfekt til de kølige dage i stalden eller til de friske rideture udenfor, hvor en ridejakke måske er en anelse for varm. Vores ridevest til børn tæller detaljer som 2-vejs lynlås, lommer med lynlås, sidelukninger med trykknapper, en høj, dunfyldt krave og meget andet.

 

Ridejakker og rideveste til damer

Du finder også ridejakker og rideveste til både kvinder og mænd her på siden. Tag f.eks. vores Mai ridejakke, som er en vandafvisende og vindtæt ridejakke med høj ribkrave. Ridejakken er udstyret med sidelommer med magnetlukning, og har det ikoniske Mustang Sportswear logo på ærme, ryg og bryst. Derudover har den en dejlig, blød bagside og er fremstillet i softshell-stof, som bl.a. sikrer en god pasform. Ridejakken er relativ varm, hvilket også gør den til den oplagte vinter ridejakke.  Se vores ridejakker til kvinder for alle sæsoner her.

 

Vores Mica ridevest til damer er produceret med omtanke på miljøet og er af højeste kvalitet. Den sidder behageligt og giver masser af bevægelsesfrihed til armene, samtidigt med at den er stilfuld og elegant. Det er en perfekt investering, da den både kan bruges ud over en tyk eller tynd overtrøje alt efter vejret og behov. En let dunvest til damer bygger på samme principper som ridevesten, og er også et godt alternativ til overgangsjakken, da den er let at bevæge sig i.

 

Rideveste og jakker til herre

Her på siden kan du finde lækre ridejakker til herre, som holder overkroppen varm og kan udstå den kølige blæst og de uforudsigelige regnbyger. Også ridejakken til herre er af høj kvalitet og er blevet produceret med fokus på miljøet. Ridevesten til herre er lavet af softshell-stof, som er perfekt til udendørs rideture, da den er vandafvisende, vindtæt og lader huden ånde. Den er også velegnet til de varmere dage på grund af stoffets åndbarhed. Se alle vores herre ridejakker her.

 

Overgangs ridejakke

Vores ridejakker kan også bruges som overgangs ridejakker om foråret eller efteråret, hvor tykke – eller meget tynde – ridejakker ikke passer til temperaturen. Vores ridejakker tillader bl.a. huden at ånde, ligesom den gode pasform giver bedre bevægelsesmuligheder end tilsvarende normalt overtøj eller regnjakker.

0
    CART
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon