Herre Ridebukser

JUST SEARCH
GENDER
COLORS
SIZE
Select size

HERRE RIDEBUSKER

Er du på udkig efter nogle nye herre ridebukser? Udvalget af ridetøj til mænd er generelt en anelse mindre end udvalget af ridetøj til kvinder. Alligevel bliver der lavet en masse fantastisk ridetøj til mænd. Ikke mindst her hos Mustang Sportswear, hvor vi har designet og skabt to forskellige slags ridebukser til mænd i højeste kvalitet. 

 

Komfort og pasform er bare to vigtige elementer, når der skal vælges ridebukser til mænd. Uanset om du er nybegynder, eller om du er en garvet rytter inden for ridesporten, er det afgørende at have nogle ridebukser på, som du føler dig godt tilpas i, så du kan præstere på bedste vis til træning, stævner eller andre lignende ridekonkurrencer. For har du ikke de rette ridebukser på, som passer til lige præcis din anatomi, kan du risikere, at de strammer, eller at de er for løse – og ingen af delene er særligt hensigtsmæssige, når du skal præstere på din hest.

 

RIDEBUKSER TIL MÆND  

Her hos Mustang Sportswear har vi, som allerede nævnt, designet to forskellige slags ridebukser til mænd: Vores Michael Ridebukser samt vores Michael Ridebukser med Fuldsæde (fuldgrip). Vores Michael ridebukser til mænd er med 4-vejs stretchstof med Alcantara-knæskind. Det betyder, at ridebukserne giver mulighed for fuld bevægelighed, ligesom knæskindet sørger for at holde rytteren på plads. Disse komfortable ridebukser til mænd er desuden udstyret med perforerede detaljer ved læggen, som gør ridebukserne meget åndbare. Bukserne har tilmed et klassisk design, hvorfor man også sagtens kan bruge dem som moderigtige hverdagsbukser. Vælg mellem farverne sky captain, nomad eller hvid. 

 

Vores Michael ridebukser med fuldsæde – eller Michael breeches, som de også kaldes – har også 4-vejs stretchstof, men bukserne har desuden Alcantara-fuldskind, hvilket sørger for en sikker og stabil siddeposition for rytteren. Ridebukserne er skabt i det funktionelle og ansvarlige Standard 100 by Oeko-Tex, som er en certificering, der gives til tekstiler, som bl.a. er produceret bæredygtigt. Ligesom det er tilfældet med vores andre Michael ridebukser, er disse ridebukser til mænd udstyret med et ventilationssystem ved læggen, som både gør bukserne åndbare og hurtigtørrende. 

0
    CART
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon