Børne Ridebluser

JUST SEARCH
GENDER
COLORS
SIZE
Select size

BØRNE RIDEBLUSER

Mangler dit barn nyt, smart ridetøj? Her hos Mustang Sportswear finder du vores spændende udvalg af ridetrøjer, ride t-shirts, ridepoloer samt sweatshirts til ridning i forskellige størrelser og farver til børn. Alle vores ridetrøjer er i højeste kvalitet og er praktiske med god pasform, så man som rytter føler sig veltilpas uanset, om ridetøjet skal bruges til træning, stævne eller lignende situationer.

 

POLOER OG RIDE T-SHIRTS TIL BØRN

I vores udvalg af ridetøj til børn finder du bl.a. poloer og t-shirts, som er at foretrække til de lune forårs- og sommerdage. Tag f.eks. denne klassiske Miles jr. polo shirt, som er skabt af såkaldt GOTS-certificeret økologisk bomuldspiqué. GOTS står for “Global Organic Textile Standard” og er en certificering, der viser, at tøjet – og i det her tilfælde poloen – er produceret miljømæssigt korrekt og socialt ansvarligt. Poloen udmærker sig desuden ved, at den er designet med sideslidser, ribkrave, en 3-knaps stolpelukning samt det karakteristiske Mustang Sportswear-bølge-logo. Vælg mellem farverne: green tea, lysegrå melange, sky captain eller xenon blå.

Et andet populært valg er vores Mira jr. polo shirt et godt eksempel på. Poloen er designet i åndbare materialer, som leder fugten fra kroppen med en hurtigtørrende effekt for maksimalt velbehag under træning eller stævner. Derudover er poloen udstyret med strop på bagsiden af konkurrence-kraven, hvorfor den kan holde et evt. konkurrenceslips på plads.

Skal det være en ride t-shirt, har vi også flere at vælge mellem. Det kan f.eks. være vores Mustang jr. t-shirt, som dels er den perfekte ride t-shirt til om sommeren, ligesom den sagtens kan bruges som afslappet hverdags t-shirt i skolen. Eller hvad med vores langærmede og superbløde Molly jr. t-shirts? Disse t-shirts har lange pufærmer, halve lynlåse foran og en høj krave, som sikrer fleksibilitet og et elegant udtryk.

 

RIDETRØJER TIL BØRN

Her på siden finder du også varme ridetrøjer til børn. Miguel jr. ridetrøjen er varm og tætsiddende med lange raglanærmer – og så er den lavet i genanvendt stretchstof, som giver fremragende komfort. Et andet varmt alternativ er vores Marley jr. sweatshirt. Her får du en sweatshirt, som er fremstillet i 100 % GOTS-certificeret, økologisk bomuld. Sweatshirten er ekstra varm, da den er med børstet inderside, hvilket sikrer masser af varme.

0
    CART
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon