Servicevilkår og -betingelser

VIRKSOMHEDSINFORMATION

www.mustang-sportswear.dk (i det følgende benævnt “webshoppen”) er den service, der leveres af Mustang Sportswear ApS på følgende adresse:

Mustang Sportswear ApS
CVR no.: 42121568
Bakkegårdsvej 211
DK-3050 Humlebæk
Danmark

For enquiries, Mustang Sportswear ApS kan kontaktes via e-mail på kundeservice@mustang-sportswear.com

VIGTIG INFORMATION OM SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER OG -VILKÅR

Salgs- og leveringsbetingelser nedenstående gælder ved køb fra webshoppen. Når du foretager et køb fra webshoppen, accepterer du samtidig vores salgs- og leveringsbetingelser og indgår en aftale med Mustang Sportswear om levering af dit køb (i det følgende benævnt “Aftalen”). Det er en betingelse, at salgs- og leveringsbetingelserne er accepteret, før der kan foretages et køb i webshoppen. Da salgs- og leveringsbetingelserne er udarbejdet for at afspejle gældende lovgivning og regler, anmodes du om at acceptere salgs- og leveringsbetingelserne.

Leveringsbetingelser for hver gang du køber en vare fra webshoppen. De salgs- og leveringsbetingelser, som du accepterer, når du afgiver en ordre, er de salgs- og leveringsbetingelser, der gælder for din ordre eller dine ordrer.

LOVLIG FORTRYDELSESRET VED KØB AF VARER FRA WEBSHOPPEN

Du har altid ret til at annullere denne aftale inden for fjorten (14) dage uden at angive en grund. Fortrydelsesretten på fjorten dage udgør fjorten (14) fulde dage og og løber fra den dag, hvor du eller en person, som er udpeget af dig (men ikke leverandøren), har modtaget den sidste af dine varer. For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du underrette Mustang Sportswear, Bakkegårdsvej 211, DK-3050 Humlebæk, Denmark på følgende e-mail kundeservice@mustang-sportswear.com eller pr. post eller fax i forbindelse med din beslutning om at annullere aftalen. Hvis du udfylder din annulleringsformular online, sender vi dig en kvittering med det samme (f.eks. via e-mail). Du anses for at have overholdt fortrydelsesfristen, hvis du indsender returformularen inden udløbet af den perioden på fjorten (14) dage.

 

 Virkninger af fortrydelsesretten

Hvis du ophæver din aftale ved at gøre brug af din fortrydelsesret, er vi forpligtet til at refundere alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtagen omkostninger i forbindelse med dit valg af leveringsmetode, som ikke er den standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest inden for fjorten (14) dage fra den dag, hvor vi har modtaget din opsigelse af aftalen. Refusioner vil blive udbetalt til dig via den samme betalingsmetode, som du brugte ved det oprindelige køb, medmindre vi udtrykkeligt har aftalt en anden mulig returmetode med dig. Vi opkræver ikke gebyrer for tilbagebetaling. Vi tilbageholder dog din tilbagebetaling, indtil vi har modtaget de returnerede varer, eller indtil du har givet os bevis for, at du har returneret de pågældende varer, alt efter hvad der sker først. Ordrer skal returneres uden unødig forsinkelse og inden for fjorten (14) dage efter din meddelelse om, at du ønsker at annullere aftalen. Ovenstående betingelser anses for at være opfyldt, hvis du returnerer de pågældende varer inden for fjorten (14) dage. Vi refunderer forsendelsesomkostningerne, forudsat at du bruger de vedlagte returdokumenter til forsendelse i det land, hvor du har modtaget dine varer. Ellers skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Du er kun forpligtet til at afholde omkostningerne, hvis der, under undersøgelsen af varernes tilstand, egenskaber og funktion, kan konstateres en værdiforringelse af varerne som følge af en uretmæssig håndtering af varerne fra din side.

Undtagelser fra fortrydelsesretten gælder levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke kan returneres, og hvis forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

ORDRER

Aftaler om køb og ordrer kan kun indgås via webshoppen. Ved at afgive en ordre erklærer du, at du handler som privatperson til private formål. Bestillinger, der sendes pr. e-mail, post eller på anden måde, behandles ikke, men du henvises til webshoppen. For at købe fra vores webshop bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel, og at du har et gyldigt kreditkort, der accepteres som betalingsmiddel i webshoppen.

Ved at klikke på “Send bestilling og betal” afgiver du en bindende bestilling af de varer, der er i din indkøbskurv. Vi sender dig en ordrebekræftelse pr. e-mail, så snart du har afgivet din bestilling. Den bindende aftale er først indgået, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Ordrebekræftelsen anses for at være modtaget, så snart vi har sendt den til den e-mailadresse, som du har registreret på din webshop-konto og ved kassen, og når denne e-mail er nået frem til serveren hos din e-mailudbyder. Aftalens vilkår vil blive gemt hos Mustang Sportswear og vil være tilgængelige under “Min side” på www.mustang-sportswear.dk. Bemærk venligst, at varer, der er bestilt ved forudbetaling (reserveret betaling), vil blive afsendt, så snart den fulde købspris samt eventuelle leveringsomkostninger er modtaget. Derfor beder vi dig om at overføre den fulde købspris for din ordre, så snart du modtager din ordrebekræftelse og inden for syv (7) dage.

Ved at gennemføre dit køb accepterer du, at vi har ret til at overføre vores rettigheder og forpligtelser i henhold til den indgåede aftale til tredjeparter. Overdragelsen er naturligvis betinget af, at standarden af den modtagne service ikke forringes. Der vil altid blive givet meddelelse om en eventuel overdragelse. Accepten af overdragelsen er også en accept af, at dine rettigheder kun kan gøres gældende over for den pågældende tredjepart. 

Mustang Sportswear er ikke forpligtet til at levere din ordre i det usandsynlige tilfælde, at vores leverandører ikke leverer til vores lager, uanset om vi har fulgt korrekt bestillingspraksis (tilsvarende indkøbstransaktion) eller ej. For at denne udelukkelse kan finde anvendelse, er det en betingelse, at vi ikke er juridisk ansvarlige for tilgængeligheden af de pågældende varer, og at vi skal have informeret dig om situationen uden unødig ventetid.

BETALING

Ordren gennemføres kun, hvis leveringsadressen er en privatadresse eller en virksomhedsadresse, som kunden har angivet i ét af de lande, hvortil der leveres. Levering kan derfor ikke ske til en postboks.

Retten til at ophæve aftalen, herunder købet, uden at pådrage sig erstatning eller andre omkostninger i en af nedenstående situationer:

 • De angivne betalingsoplysninger er ufuldstændige eller kan ikke verificeres.
 • Ordren er blevet afgivet med henblik på at begå svig osv. eller er blevet afgivet som led i en kriminel handling eller anden ulovlig aktivitet. Mustang Sportswear forbeholder sig ret til at benytte alle muligheder, der er tilgængelige i henhold til loven, for at forhindre overtrædelser af disse salgs- og leveringsbetingelser, herunder retten til at blokere adgang til webshoppen.
 • Der opstår en utilsigtet fejl i webshoppen, f.eks. en betalingsfejl eller lignende.
 • Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte kundeservice, før du afgiver din ordre, hvis du har behov for at få uddybet disse salgs- og leveringsbetingelser og vilkår.

Når du køber fra webshoppen, håndterer Mustang Sportswear betalingen og forbeholder sig retten til at afvise visse betalingsmetoder for en given ordre og at henvise til andre betalingsmetoder. Har du spørgsmål vedrørende din betaling, så kontakt venligst Mustang Sportswear.

Alle priser er angivet i danske kroner og inklusive moms. Alle udgifter i forbindelse med varen, herunder porto, forsendelse, emballage m.m., såvel som en samlet pris, vil fremgå ved bestilling og ligeledes i ordrebekræftelsen.

Leveringsomkostningerne varierer afhængigt af, hvilken vare og leveringsmetode du har valgt. Hvis du køber flere varer, vil alle varer som regel blive sendt i samme levering, og du vil kun blive opkrævet for levering én gang.

Du vil kunne vælge mellem de tilgængelige betalingsmetoder under købsprocessen. For at minimere risikoen for uautoriseret adgang er dine betalingskortoplysninger krypteret. Når vi har modtaget din bestilling, reserverer vi beløbet via den valgte betalingsmetode for at sikre, at der er dækning for købsprisen, så transaktionen kan gennemføres.

Beløbet vil først blive trukket fra dit kort, når varen er afsendt. Det betyder, at dit betalingskort debiteres, hver gang en ordre sendes. Dog, skal du aldrig betale mere end det samlede beløb, som du har bestilt og foretaget køb for.

Du skal dække alle omkostninger i forbindelse med pengetransaktioner.

Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på 100 DKK pr. påmindelse for forsinket betaling, hvis du ikke opfylder dine betalingsforpligtelser. Du har ret til at fremlægge dokumentation for, at det faktiske tab var væsentligt mindre end det anførte gebyr, eller at vi ikke har lidt noget tab. Du accepterer at modtage fakturaer og kreditnotaer udelukkende i elektronisk form.

OPRETTELSE AF EN WEBSHOP-KONTO

Når du foretager et køb i webshoppen, vil det være muligt at oprette en konto, så du fremover hurtigt kan logge ind. Du kan også foretage køb i webshoppen uden at oprette en konto..

Alle personlige oplysninger, der er gemt på webstedet, behandles så sikkert som muligt. De lagrede oplysninger sælges ikke og anvendes ikke til andre formål end at yde den bedst mulige service. Oplysningerne vil kun blive brugt til at informere dig om særlige tilbud samt markedsføringsinitiativer relateret til Mustang Sportswear. Når du registrerer dig på webshoppen, har du mulighed for at fravælge at modtage information fra Mustang Sportswear. Hvis du ønsker at afmelde nyheder fra os, skal du ændre dine kontoindstillinger eller sende os en e-mail til kundeservice@mustang-sportswear.com. Angiv venligst dit fulde navn og e-mail samt en kort beskrivelse af, hvad din din henvendelse drejer sig om i e-mailen. Du har til enhver tid ret til at anmode om at se og modtage en liste over de oplysninger, vi har om dig. Dette kan gøres ved at kontakte kundeservice@mustang-sportswear.com. Hvis oplysningerne er ufuldstændige eller ukorrekte, har du naturligvis ret til at få dem ændret.

De personlige oplysninger, som du giver Mustang Sportswear i forbindelse med oprettelsen af din konto, indsamles, opbevares og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Hvis du ikke længere ønsker at have en sådan konto, kan du til enhver tid kontakte kundeservice. Få mere at vide, og opret en Mustang Sportswear-konto her.

SPROGET BRUGT I AFTALEN

This Agreement has been entered into in Danish.

BETALINGSMIDLER

BETALINGSMULIGHEDER

Webshoppen accepterer følgende betalingsmidler.

 • Mastercard
 • Visa/Visa Dankort
 • Maestro
 • American Express (kun for kunder i Danmark)
 • MobilePay (kun for kunder i Danmark)
 • PayPal


SIKKERHEDSKODE FOR BETALINGSKORT

Hvis du betaler med betalingskort, bliver du bedt om at indtaste kortets kortnummer og udløbsdato samt sikkerhedskode for betalingskort (CVV). Du finder de tre cifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest på højre side af bagsiden af kreditkortet. Denne kode er nødvendig for at gennemføre betalingen og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau. Vi vil muligvis anvende yderligere tilsvarende sikkerhedsforanstaltninger.


BETALINGSPROCEDURE

Når dine varer forlader vores lager for at blive leveret, vil din betaling blive trukket fra dit valgte betalingsmiddel.

PRISER

Alle de priser, der er anført i webshoppen for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger, er inklusive skatter, moms og gebyrer. Omkostninger i forbindelse med levering, forsendelse og porto kan være forskellige for hver enkelt ordre. Mustang Sportswear har indgået en aftale med Shipmondo, som håndterer forsendelse og forsendelsespriser, som vil fremgå på betalingssiden. 

LEVERING

Leveringstid:

Standard leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 dage. Spor din pakke ved hjælp af det trackingnummer, du har fået tilsendt.

Forsendelsespriser:

GLS Pakkeshop – DKK 37.00

GLS Privat/Med levering – DKK 57.00

Bemærk venligst, at forsendelser til lande uden for EU kan blive forsinket i tolden og kan blive pålagt told og moms i forbindelse med leveringen.

BEMÆRK VENLIGST: Ordrer, der leveres til lande uden for EU’s skatte- og toldområde, vil ikke være pålagt moms. Bemærk også, at du, afhængigt af din ordre og dit land, er forpligtet til at betale lokale skatter og afgifter ved modtagelsen af din ordre, hvilket Mustang Sportswear ApS ikke kan påtage sig ansvaret for. Hvis du nægter at betale sådanne gebyrer, vil ordren blive fuldt ud annulleret. Transportomkostninger og toldomkostninger i forbindelse med en annullering vil blive fratrukket det samlede beløb, der refunderes til dig.

Bemærk venligst, at ovenstående leveringstider er et skøn. Mustang Sportswear kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser, der forekommer med GLS.

LEVERINGSBETINGELSER

Varerne leveres til den leveringsadresse, der er angivet ved bestillingen. Vi leverer kun til privat- og erhvervsadresser og ikke til postbokse. Din ordre vil blive leveret på hverdage fra mandag til fredag. Leveringstiden afhænger af det land, hvor leveringen finder sted, og af det anvendte fragtfirma. Der skal kvitteres for varerne ved modtagelsen. Det behøves ikke nødvendigvis at være dig, som skal kvittere for leveringen. Enhver person på leveringsadressen (f.eks. et familiemedlem, en ven, en receptionist osv.) kan kvittere for modtagelsen med bindende virkning for dig.

Ved leveringen foretager fragtfirmaet ét leveringsforsøg. Fragtfirmaet efterlader en seddel, der informerer dig om detaljerne for afhentning. Leveringsfirmaet vil typisk opbevare varen i op til syv (7) dage, før den returneres til os som ikke leveret. Bemærk venligst, at vores fragtfirma også kan levere varen til en nabo, hvis du har givet dit samtykke til dette, og hvis omstændighederne tillader det. Bemærk venligst, at du selv bærer ansvaret for varen efter levering. Hvis emballagen ser ud til at være beskadiget, bør du nægte at modtage varen. Hvis du ønsker at klage over eventuelle mangler, skal du underrette os om dette hurtigst muligt. Du kan læse mere herom nedenfor under “Defekte og beskadigede varer”.

SEPARATE LEVERINGER

Hvis din ordre består af flere varer, forbeholder vi os ret til at foretage separate leveringer. Separate leveringer kan være nødvendige, hvis visse varer er forsinkede eller ikke er på lager på bestillingstidspunktet. Du vil blive informeret om, at din ordre er genstand for separate leveringer. Du vil ikke blive opkrævet yderligere leveringsomkostninger for separate leveringer.

RETURNERINGER

Bemærk venligst, at varer, herunder pakker sendt pr. efterkrav, sendt til pakkebokse og varer/pakker uden porto, ikke vil blive accepteret af Mustang Sportswear eller partnere, som formodes at håndtere levering og modtagelse af varer/pakker på vegne af Mustang Sportswear. Det skal også bemærkes, at Mustang Sportswear eller de partnere, der antages at være partnere, ikke påtager sig ansvaret for varer/pakker, der er anbragt på Mustang Sportswear’s eller partneres forretningsadresser.

Bemærk venligst, at kunden skal betale forsendelsesomkostningerne for returnering af varen eller varerne til Mustang Sportswear. Ordren indeholder en returseddel med adressen, hvortil varen eller varerne skal returneres. Varerne skal returneres til vores partner:

System Transport A/S
Att: Mustang Sportswear ApS
Kumlehusvej 1
DK 4000 Roskilde

DEFEKTE OG FEJLBEHÆFTEDE VARER

Hvis dit køb er defekt, eller hvis vi har sendt dig en forkert ordre, bedes du kontakte kundeservice via e-mail på kundeservice@mustang-sportswear.com. Hvis du kan konstatere fejlen allerede på leveringstidspunktet, skal du nægte at modtage varen. I tilfælde af en defekt eller forkert vare kan du returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, så snart vores kundeservice har behandlet den returnerede vare.

Når du kontakter kundeservice via e-mail, skal du oplyse ordrenummeret, evt. varenummeret og beskrive, hvad der er galt med varen osv. Du er ikke ansvarlig for omkostninger i forbindelse med returnering af en defekt eller forkert vare. Vi refunderer naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har modtaget den returnerede vare.

Mustang Sportswear forbeholder sig ret til at afvise klager over varer, der ikke er blevet håndteret korrekt eller som anvist. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@mustang-sportswear.com.

COPYRIGHT OG VAREMÆRKE

Alt indhold i webshoppen, såsom – men ikke begrænset til design, tekst, grafik, logoer, videoer, billeder og ikoner og deres sammensætning, softwaresammenstillinger, kildekoder og software tilhører Mustang Sportswear eller de leverandører, som vi benytter. Indholdet er beskyttet af både den danske ophavsretslov og de internationale regler, der gælder på området. Det er Mustang Sportswear eller vores leverandører, der er ophavsretsindehavere af ovenstående.

Indholdet af webshoppen må kun anvendes til personlig brug og aldrig til kommercielle formål. Enhver anden brug af oplysninger og materiale fra webshoppen, f.eks. reproduktion, ændring, distribution, transmission, kopiering, visning eller fremførelse, er strengt forbudt. Du må ikke – bortset fra til dit eget personlige brug – kopiere, vise, downloade, distribuere, ændre, kopiere, reproducere eller omformulere oplysninger, tekster, dokumenter eller andet materiale fra hjemmesiden eller andre dele af webshoppen uden udtrykkeligt samtykke fra Mustang Sportswear eller vores leverandører af de specifikke materialer og oplysninger osv.

Varemærker, produktnavne, logoer og titler, der vises i webshoppen, er varemærker tilhørende Mustang Sportswear eller vores leverandører. Enhver reproduktion eller brug af disse varemærker udgør en krænkelse af ejerens rettigheder og er strengt forbudt, medmindre det er til personlig brug.

DIVERSE BESTEMMELSER

OPDATERING AF WEBSHOPPEN

Vi gør vores bedste for at opdatere webshoppen og sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Der kan dog forekomme stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre vareoplysninger – i sådanne tifælde vil fejlen blive rettet, så snart Mustang Sportswear bliver opmærksom på den.

FORCE MAJEURE

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til disse salgs- og leveringsbetingelser, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, der ligger uden for vores rimelige kontrol.

AFTALENS FULDSTÆNDIGHED

Disse salgs- og leveringsbetingelser udgør de fuldstændige vilkår for aftalen mellem dig, der foretager et køb fra webshoppen, og Mustang Sportswear.

UGYLDIGHED

Hvis en eller flere af bestemmelserne i disse salgs- og leveringsbetingelser helt eller delvist erklæres ugyldige, vil de resterende bestemmelser fortsat være gældende.

OVERDRAGELSE

Mustang Sportswear har ret til at overføre sine rettigheder og forpligtelser i henhold til denne aftale til en tredjepart. Overdragelsen er betinget af, at standarden af den service, du modtager, ikke forringes. Mustang Sportswear vil underrette dig om enhver overdragelse. Ved at acceptere disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du en sådan mulig fremtidig overførsel. Du accepterer endvidere, at fra det tidspunkt, hvor vi underretter dig om overdragelsen, kan dine rettigheder kun gøres gældende over for den pågældende tredjepart.

PERSONOPLYSNINGER

Mustang Sportswear behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med de gældende regler for personoplysninger. Læs venligst vores privatlivspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan vi indsamler, opbevarer og bruger de personoplysninger, som du giver os under bestillingsprocessen og om din brug af webshoppen generelt. Vi beder dig også om at læse vores Cookiepolitik.

RETTEN TIL AT KLAGE

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du ønsker at klage over et produkt, du har købt hos os. Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@mustang-sportswear.com.

Du kan også indgive en eventuel klage over en vare, du har købt hos Mustang Sportswear, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Klager kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen på deres hjemmeside:

https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/ExternalDu kan også bruge EU-Kommissionens online klageportal, når du indgiver en klage. Dette gælder især for kunder, der er bosiddende i et andet EU-land. Du kan indsende din klage via følgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.complaints.screeningphase. Når kunderne indsender en klage, skal de oplyse Mustang Sportswear’s e-mailadresse: kundeservice@mustang-sportswear.com.

VALG AF LOVVALG OG VÆRNETING

Alle aftaler, der indgås mellem os i forbindelse med disse salgs- og leveringsbetingelser, er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist eller uoverensstemmelse, der måtte opstå i forbindelse med denne aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.

0
  CART
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon