Om os

Historien bag Mustang Sportswear

Mustang Sportswear er historien om et møde mellem to verdener: en passioneret repræsentant fra hestesporten og en højt kvalificeret og talentfuld modedesigner, som begge så et potentielt marked for deres kombinerede specialviden. Deres fælles entusiasme skabte hurtigt grundlaget for Mustang Sportswear, et mærke, der på enestående vis bygger bro mellem ridetøj og casual mode.

Med dybe rødder i den danske jord vil Mustang Sportswear fortsætte sin rejse mod at blive det førende mærke for funktionelt og stilfuldt ridetøj.

Det skal være meningsfuldt.

Som produktionsvirksomhed og i en verden af overproduktion stræber vi nysgerrigt efter, hvordan vi kan have den mest positive mulige indvirkning. Det tøj, vi skaber, skal ikke være en belastning for miljøet.

Mustang Sportswear stiler efter at implementere så mange bæredygtige initiativer som muligt. Vi er hele tiden i gang med at lære og forbedrer os hver dag. Både ved at anvende ansvarlige materialer i udviklingen af vores tøj og ved at gøre det så holdbart som muligt.

Vi ønsker, at du skal passe godt på produkterne og beholde dem som en værdifuld følgesvend, mens du bruger tiden på lige det, du elsker. Det betyder, at hverken pasform, komfort eller ydeevne nogensinde må være en begrænsning for dig. Dine Mustang Sportswear-produkter er skabt med ambitionen om at være klassikere med en langtidsholdbar karakter.

Design til en livsstil

Fra vores designstudio beliggende ved kysten nord for København, udgør den nordiske tradition for funktionel minimalisme kernen i alle Mustang Sportswears kollektioner.

Mustang Sportswear kombinerer enkelhed med sporty luksus og redefinerer betydningen af ridesportslig elegance og skaber tøj, der også kan bruges uden for stalden. Med andre ord kombinerer vi vores kærlighed til hestesporten og naturen med vores færdigheder inden for mode. Resultatet er en garderobe, der kombinerer stilfuldt fritidstøj og yderst funktionelle produkter.

Arven fra hestesporten er forankret i hvert enkelt produkt: hver model er ekstraheret ned til dens mest strømlinede, komfortable og funktionelle form med blik for detaljerne for at sikre, at intet står i vejen for din træning og dine konkurrencepræstationer.

Vores værdier

Som et mærke med dybe rødder i den nordiske natur og med en dyb kærlighed til heste, er Mustang Sportswear dybt engageret i at indarbejde bæredygtighed i vores design og udvikling.

Det er vigtigt for os at minimere vores miljømæssige fodaftryk. Vi kan ikke lykkes med at implementere bæredygtighed i alle aspekter af vores designproces ved at springe over, hvor gærdet er lavest – men det har vel heller aldrig været en mulighed i en konkurrencerytters mentalitet?

For at du kan føle dig godt tilpas, er vores tøj fremstillet af økologiske tekstiler, naturmaterialer og genanvendt performance-stof, der fungerer i samspil med kroppen og elementerne. For os begynder tekstilteknologi med bæredygtighed.

Vi tror ikke på, at der er behov for mere tøj. I stedet tror vi på, at der er brug for bedre tøj.

Det er derfor, vi håber, at du vil Nyde turen med os.

Vi bekymrer os om vores miljømæssige fodaftryk.

Hos Mustang Sportswear stræber vi efter at have en positiv indvirkning på vores omgivelser. Vi mener, at velfremstillet tøj bidrager til en bedre ridesports-livsstil ved at kunne tilbyde rytteren varme, komfortable og holdbare produkter.

Vi er opmærksomme på, at produktionen af tøj kan være til skade for vores miljø. Derfor udfordrer vi os selv til at gøre vores produkter så bæredygtige som overhovedet muligt, samtidig med at vi opretholder et højt præstationsniveau.

Vi skaber vores produkter lokalt, hvor det giver mening

<>

Vi bestræber os på kun at anvende genanvendte syntetiske fibre

Vi anvender GOTS-certificeret bomuld

Vores overtøj fremstilles af PFC-fri DWR

Hver eneste dag udfordrer vi os selv til at skubbe vores bæredygtighedsrejse længere fremad og minimere vores miljøpåvirkning.

Vi udfordrer ligeledes dig til at værne om vores planet, passe godt på vores produkter og nyde turen.

0
    CART
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon